مشاوره حقوقی رایگان - ابطال چک مفقود شده

سلام. بنده آپارتمانی پیش خرید کردم و چند برگ چک دادم که در موعد های مقرر پاس شده‌اند. چک 50 میلیونی هنگام تحویل واحد را فروشنده گم کرده است. برای ابطال چک چی کار باید بکنم تا اگر زمانی چک به بانک رفت به مشکل نخورم؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا به بانک عامل مفقودی چک را گزارش دهید و اعلام مفقودی چک را دارنده چک با مراجعه به دفتر خدمات قضایی وارجاع به دادسرا واخذ گواهی مفقودی تبصره 2 ماد14 قانون صدور چک اقدام نماید سپس ازفروشنده تعهد نامه محضری اخذ نماید که اگر چک در اینده یافت شود وکسی ادعایی کند خوده فروشنده پاسخگو خواهد بود نه شما