مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار دادسرا

با سلام و عرض تبریک سال نو.در خصوص شکایت من به چندین مورد از موارد اتهامی در دادسرا رسیدگی نشده و قرار منع تعقیب صادر شده.به علت شکستگی مهره های کمر امکان مراجعه به دفتر خدمات قضایی نداشتم و موفق به ثبت اعتراض نشدم.حدودا دو ماه از فرجه قانونی اعتراض گذشته.آیا امکان اعتراض وجود داره؟چون حق من داره تضییع میشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید‌.

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با استناد به عذر موجه و با ارائه اسناد پزشکی به قرار صادره اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر پذیرفته نمی‌شود مگر عذر موجه ای باشد احراز گرذذ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا در مهلت مقرر باید اقدام می‌کردید اگر امکان فیزیکی نداشتید باید وکیل می‌گرفتید اگر مهلت 10 روز گذشته باشد قطعی شده است