مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مهریه بعد از خطبه عقد

سلام وقتتون بخیر تعداد مهریه اینجانب 14 عدد میباشد و 8ماه از تاریخ عقد ما گذشته
با توافق همسرم میخواهیم تعداد سکه را صد و چهارده 114 عدد کنیم
راه حل و مراحل به چه صورته؟ و آیا موقع درخواست مهریه همون 114تا بصورت قطعی پرداخت میشه؟ چکار باید کرد که مثل مهریه اولیه عندالمطالبه و قطعی و قابل دریافت باشه؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

بعدازعقد به هیچ عنوان نمی شود مهریه راافزایش داد
اما ایشان می تواند درسند جداگانه ای دردفتر اسنادرسمی دینی رانسبت به شما متعهد شود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هرگونه افزایش مهریه بعد از عقد صرفا دین محسوب و بر ذمه زوج قرار میگیرد و قابل مطالبه است ولی مهریه همان 14 عدد سکه خواهد بود

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز مهریه اون چیزیه که در سند رسمی عقد نامه اومده و افزایش اون ولو به صورت محضری به عنوان مهریه تلقی نمیشه و دین عادی محسوب میشه
09136098441 رجاییان