مشاوره حقوقی رایگان - پارگی پرینه

سلام من هنوز ازدواج نکردم و به خاطر وسواس شست و شو پرینه ام باز شده.خواستم بدانم برای ازدواج مهمه یعنی مثل پارگی بکارت مهمه؟؟ این خیلی برایم مهمه لطفا جواب بدهید اگر با بخیه دوخته شه و حتی جایش بمونه بازم بده یعنی فکر میکنند رابطه داشتم قبل از ازدواج

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که انجام نشده باشد و شخص دوشیزه باشد مانعی ندارد

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام فقط بکارت موضوعیت داره البته میتونه مورد توجه قرار نگیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبلاً رابطه نداشته اید و پرده بکارت سالم باشد مشکلی پیش نمیاد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی کاملا غیر متعارف است و بهتر انست که اینکار را انجام ندهید