مشاوره حقوقی رایگان - احتساب سه چهارم خدمت موظفی

سلام و احترام. آیا کارکنان دولت (دستگاه غیر نظامی) که در شهرهای جنگی از سال 59 تا 67 خدمت اداری داشته و گواهی حضور در جبهه در شهرهای جنگی بصورت موظفی را از سازمان بسیج مستضعفین داشته باشند آیا سه چهارم خدمت موظفی این نیروها هم مثل سربازان وظیفه و پایوران دستگاه نظامی را بصورت داوطلبانه محاسبه خواهند کرد یا خیر

پاسخ ها :

احتساب سه چهارم خدمت وظیفه گواهی حضور در جبهه حضور در جبهه جبهه