مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه تصادف

با سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران وکلای عضو دادراه من سال 96 تصادف کردم 7تیرماه بهداشت و چندماه حکم قطعی صادر شد و از بیمه با من تماس گرفتند برای گرفتن دیه بعد که رفتم اونجا دیه رو کامل پرداخت نکردند و نصف دیه رو بهم دادن بعد اینکه سوال کردم چرا واسه چی بهم گفتند ما طبق رای پزشک قانونی بررسی کردیم دیه ت همینه در حالی که حکم دادگاه چیز دیگریست بعد که اعتراض کردم و رفتم دادگاه جریان و تعریف کردم از اون موقع تا حالا چندین ماه گذشته هنوز جوابی بهم ندادن و بررسی نمیکنند امروز فردا میکننند بارها رفتم دادگاه اما پرونده رو اصلا بررسی نکردند من نمیدونم چطور بیمه میتونه حکم دادگاه رو اجرا نکنه و دیه رو کامل نده بهم الان 3سال گذشته من هنوز دیه رو نگرفتم من باید چکار کنم 52میلیون دیه من هستش درحالی که 30میلیون به حساب ریختن دادگاه هم اصلا بررسی نمیکنه اونقدر دادگاه رفتم بدون نتیجه برگشتم دیگه خسته شدم نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایم کنید باتشکر

پاسخ ها :

عدم اجرای رای دادگاه توسط بیمه در پرداخت دیه عدم پرداخت دیه کامل توسط بیمه دریافت دیه تصادف از بیمه پرداخت دیه تصادف دیه تصادف دیه بیمه تصادف رانندگی