مشاوره حقوقی رایگان - ارث از سهام

با عرض سلام
پدر اینجانب قبل از مادر خود فوت کرده اند و از این طریق دو عمو و یک عمه از ماترک پدرم ارث میبرند چندی پیش جهت سهولت در انجام امور تقسیم ارث وکالت نامه ای با موضوع رسیدگی به امورات انحصار وراثت از همه وراث اخذ کردم اما متاسفانه با فوت یکی از عموهایم و سختی دسترسی به وراث ایشان ، بخشی از ماترک پدرم که تعدادی سهام یک شرکت موجود در بورس می باشد و در برگ انحصار ورثه نیز موجود است معطل مانده است ، آیا هر یک از ورثه می توانند سهم خود را جداگانه از این سهام دریافت نماید و اگر نه در این خصوص اینجانب را راهنمایی کنید که چگونه میتوانم به این سهام دسترسی پیدا کنم؟
دوم اینکه با توجه به رشد قیمت و تعداد سهام مذکور مادر متوفی با نرخ روز محاسبه می شود یا به زمان فوت؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین آبادی   حسین

حسین آبادی حسین :

استان :

درود.شما هم به عنوان ذی نفع می تونید گواهی حصر وراثت عموی متوفی خودتون رو بگیرید و اگه ورثه همکاری نکنند هم مانع رسیدگی به موضوع نیست و از ثبت احوال استعلام خواهد شد