مشاوره حقوقی رایگان - لواط......

سلام اگر دو کودک در سن 14.13 سالگی از روی کنجکاوی و جهالت رابطه سطحی بدون دخول داشته باشند و توبه شود و دیگر این کار را انجام نداده شود و 4.5 سال گذشته باشد از این کار و دیگر تکرار نشود آیا بعد چند سال مجازاتی خواهد رخ داد اگر فیلمی لو رود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است مشکل ایجاد کند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خدمت شما
اگر بعد از 18 سال باشد و توبه شده خیر اصولا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر توبه کرده اند و توبه ایشان واقعی است علی الاصول خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

افراد صغیر مسئولیت کیفری ندارند و توبه در این خصوص متصور نیست شکایتی نیز در این خصوص پس از مرور زمان متصور نیست بهتر است این موضوع در سکوت بماند ولی چنانچه کسی فیلمی از آنها منتشر نماید آن کس جرم انجام داده است و قابل پیگیریست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قابلیت پیگیری نخواهد داست انتشار فیلم خصوصی نیز جرم محسوب می‌شود.