مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استرداد اجراييه

سلام

اگردر خصوص چكى كه مستقيما درخواست اجراييه شده يا دادنامه ای كه قطعي شده باشه و هر دو رفته باشن اجراي احكام حقوقي ؛ اگر لايحه اي داده شده باشه و متنش اين باشه : درخواست استرداد اجراييه به اجراي احكام
آيا باز امكان درخواست صدور اجراييه وجود داره؟
ضمنا آيا دادگاه يا اجراي احكام قراري هم بعد از لايحه استراد اجراييه صادر ميكنه؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان ثبت شکایت در صورت عدم رضایت قطعی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجرایی می‌بایست راه خود را طی نماید اما این نظر مرجع قضایی است که می‌تواند درخواست توقف آن را داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول روال قانونی طی خواهد شد مگر رضایت داده شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اجراییه مجدداً صادر نمی شود مگر اینکه پنج سال از صدور آن گذشته باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

استرداد اجراییه یعنی اینکه داین فعلاً از عملیات اجرایی صرف نظر نموده ولی می‌تواند بعداً تکرار کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید در حال حاضر پیگیری را متوقف کنید و
در آتیه هر زمان که خواستید پیگیری نمایید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بعد از طی مراحل قانونی مفاد اجراییه صادره اجرا خواهد گردید مگر اینکه داین اعلام رضایت بنماید.