مشاوره حقوقی رایگان - کفیلی میخوام

مادرم 63 سال دارد تمام کارشومن انجام میدم بی سوادم هست بیماری آسمه هم داره بخاطر مادرم هنوزم زن نگرفتم 32سال میشه یه داداش دارم 3سال از خودم کوچکتر الان زندان میخوام کفیلی مادرم بشم بازنشسته است مادرم کجا باید برم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواستی تحت عنوان نصب امین عاجز و یا کفیل مطرح تا رسیدگی و شما به عنوان کفیل معرفی خواهیدشد.