مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید، من 19 سالمه در سن 17 سالگی توسط آقایی که 18 سالشون بود به زور و با خواست خودشون یعنی رضایتی نداشتم رابطه برقرار کردن و خونریزی داشتم خیلی ترسیدم و افسردگی گرفتم راستش من دانشجو بودم و یک آدم درونگرام به کسی چیزی نگفتم و اون موقع نمیدونستم باید چیکار کنم این آقا گفت که با من دوست باش منم از ترسُ بعد تنهایی موندم این رابطه‌ها بیشتر بیشتر شد ولی بعد من به این آقا به شدت وابسته شدم از این آقا باردار شدم ایشون گفتن سقط کن من تا تهش باهاتم سقط که انجام شد بنا به دلایلی ازدواجی که قول دادن انجام نشد و این آقا گفت همه چیز تمومه و رفت میخاستم بدونم اگه بخوام شکایتی کنم حکمش چی هست؟ این آقا و مادرش خیلی رفتار بد نشون دادنُ گفتن به هیچکس چیزی نگو برو پی مادر ایشون با وجود مذهبی بودن و بدون در نظر گرفتن حال روحی و جسمی این کارُ کردن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وجود رابطه نامشروع بین طرفین و با میل اراده شخص شما که استمرار داشته محرز است لذا می‌توانید با توجه وضعیت موجود در این خصوص از وی شکایت نمایید البته شخص شما نیز در مظان اتهام قرار دارید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درصورت شکایت باید زوری بودن ثابت شود درغیراینصورت شما هم مجازات میشوید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مدارک و مستنداتی دارید امکان طرح شکایت مبنی بر اغفال وجود دارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه رابطه نامشروع وجود خواهد داشت
ولی باید اثبات گردد که با رضایت شما نبوده است
امکان الزام پسر به ازدواج با شما وجود نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در خصوص موضوع مذبور بنظر امکان شکایت وجود ندارد چرا که در حالت کلی رابطه بعدی شما با این آقا با رضایت خودتان بوده است لذا نمیتوان اقدامی انجام داد و درصورت اقدام خود شما نیز در مظان اتهام هستید