مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو مزایده ای بدون اطلاع

سلام وقت بخیر من هفته پیش از نمایشگاه یک سمندمدل91خریداری کردم و دیروز تعویض پلاک انجام دادم دیروز متوجه شدم که ماشین مزایده بوده در صورتی که به من نگفته بودن که مزایده هست امروز اقدام کردم برای کارت سوخت چون به من گفتن کارت سوختش گم شده اون جا متوجه شدم که شورای حل اختلاف شعبه 12و13تهران از سال 92جلوی کارت سوخت رو بسته و اجازه کارت سوخت گرفتن ندارم رفتم شرکت نفت گفتن که این ماشین رو طرف اقساطی خریده واقساطش رو پرداخت نکرده ماشین سال92توقیف شده و رفته پارکینگ این آقای نمایشگاهی هم از طریق مزایده خریداری کرده این ماشین رو الان هم تا بدهی ایران خودرو پرداخت نشده و کارت سوخت نمیدهند به من الان من میتونم بااین دلایل از این آقا شکایت کنم یا حداقل یک راهی باشه حل بشه مشکلم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خب اگر شرکت خودروساز برای وصول طلبش مال را به مزایده گذاشته بایستی بعد از دریافت پولش، قاضي اجرای شورا دستور رفع توقیف کارت سوخت می داده از همان شعبه پیگیر شو

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا میتوانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید