مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی سهام عدالت

عرض سلام خدمت شما من چند سالی حسابهایی مسدود بودند که خدا رو شکر رفع مسدودی انجام دادم و به بانکها بردم نامه شورا رو اما الان که سهام عدالت ها رو واریز کردن برای من چیزی واریز نشده و واریزی های قبل هم مسدود قضایی زده . به دفاتر مختلف ازجمله پیشخوان و دفاتر قضایی هم مراجعه کردم که ببینم از کدام مرجع مسدود شده ام تا پیگیری کنم اما جوابی ندادند لطفاً شما مرا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

مرجع دستور دهنده قضایی جهت انسداد حساب های بانکی مشخص می باشد. به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسدودی حساب بانکی خود را از طریق بانک پیگیری نمائید تا مرجع قضایی دقیقاً از آن طریق مشخص گردد.