مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید

با سلام بنده آشپز یک رستوران زنجیره ای هستم و با یکی از مدیران بابت عیدی به مشکل خوردم که جلسه ای صورت گرفت و در جلسه در حضور دیگر پرسنل با بنده رفتار توهین آمیزی داشتند و به صراحت گفتند که ما عیدی نمی‌دهیم و شما هم باید استعفا بدهید و بروید شکایت کنید یعنی رسماً تهدید میکنند که دستتان هم به جایی بند نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت توهین مطرح کنید
و در اداره کار شکایت کنید

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
در این مطلبی که گفتید توهین و تهدید کیفری محقق نشده. مگر آنکه با تشریح بیشتر رفتار مدیر رستوران بتوان توهین و تهدید را کشف نمود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اخراج شما امکان اقامه شکایت در هیات تشخیص اداره کار وجود خواهد داشت
و شما می توانید مطالبه تمام حقوق قانونی خود را نمایید