مشاوره حقوقی رایگان - صلح اموال به فرزند خوانده

با سلام
اگر فرزند خوانده ارث نبرد و مرد مالش را کامل صلح یا واگذار کرده باشد به فرزندانی که خونی نیستند و به همسر آیا قانونا ارث میبرند یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ارث برای زمان بعد از فوت است اینکه شما می‌فرمایید شخص در قید حیات است و می‌تواند اموالش را مطالبه نماید ارتباطی به ارث ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ارث فقط از طریق نسبی یا سببی محقق است و هرگونه صلح یا واگذاری می‌تواند مطابق وصیت یا عقود مدنی حاصل شود

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

به فرزندخوانده ارث تعلق نمیگیرد اما به همسر بله ارث تعلق میگیرد. اگر شخصی قبل از فوت کل‌اکوالش را به شخص ثالثی صلح کند دیگر ارثی وجود نداشته که به دیگری تعلق گیرد