مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرباز فراری

سلام. من سال 96 سه ماه خدمت کردم بعد فرار کردم ... کل حقوق سربازی تا 18 ماه برای من واریز کردن ... بعد از 6. ماه دوباره برای خدمتم رفتم یک هفته ماندم ودوباره فرار کردم .. آیا الان اگه برم خدمتم حقوق برام واریز میکنند یا نه .. سرباز نیروی انتظامی بودم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.