مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی

سلام من زیر 18 سال سن دارم
برای اولین بار به درخواست رفیقم رفتم تو سایت شرط بندی حسابم مسدود شد ولی از طرف دادستانی فضای مجازی بسته نشده فقط از خود بانک پیام دادن بهم
چکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اشخاصی که زیر 18 سال هستند که حساب بانکی شخصی ندارند که بتوان آن را توقیف نمود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پیام هشدار است و ممکن است مشکلی پیش نیاد و حساب شما مسدود نشه.
فعالیت در سایت شرط بندی جرم است و دادگاه می تواند تا 6 ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق تعیین کند.
ولی به خاطر اینکه تعداد افرادی که در سایت های شرط بندی فعالیت دارند امکان تشکیل پرونده قضایی برای همه آنها وجود ندارد و در عمل یا بعد از پیام هشدار تشکیل پرونده نمیشه و اگر هم تشکیل بشه ممکن است تعهد اخذ بشه و یا این مجازات شلاق یا حبس تبدیل به جزای نقدی بشه و یا تعلیق بشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید به دادسرای جرایم اقتصادی لایحه بدهیم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتملاست به دادستانی کل کشور معاونت فضای مجازی مراجعه کنید