مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ترک انفاق

سلام دوساله که نامزدم الان یکساله که نامزدم ترکم کرده قانونی اقدام کردم الان ثابت کردم که ترکم کرده و محکوم به نفقه و مهریه شده .
نامزدم میگه طلاق نمیدم من الان ترک انفاق و ثابت کردم باید نامزدم طلاق بده یا از راه قانونی میتونم طلاق بگیرم ؟یا راهی هست که با وجود ثابت شدن ترک انفاق نتونم طلاق بگیرم؟ یا ترک انفاق دارم میتونم طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

آتنا ملک محمدی

آتنا ملک محمدی :

با سلام اگر ترک انفاق به طور متوالی 6 ماه یا 9 ماه متناوب باشد میتواتید دادخواست طلاق دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند....
بدیهی است نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و.....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیشتر از شش ماه باشد می توانید دادخواست طلاق دهید.