مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام همسر من حین عمل جراحی شبکیه چشم در بیمارستان ... تهران ایست قلبی کرد و فوت شد به احتمال زیاد اشتباهی مرتکب شدن من باید چیکار کنم تا ثابت شه؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از پزشک تحت عنوان قصور در معالجات شکایت کنید ، و حتما داروهای تزریقی و استعمال شده برای بیمار و رابطه اون با ایست قلبی رو در شکواییه ذکر کنید و یا از مقام قضایی درخواست احراز این موارد رو درخواست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بلافاصله شکایت قصور پزشکی را مطرح نمایید