مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه معوض یا وجه زمین تصرف شده توسط شهرداری جهت احداث کمربندی

با سلام مدت بیست سال پیش نصف اراضی متعلق به مادرم توسط شهرداری برای احداث جاده تصرف و علی رغم پیگیری پدر مرحومم متاسفانه تاکنون شهرداری به مکاتبات، پاسخی نداده و نه معوضی و وجهی پرداخت شده. در مراجعه حضوری اعلام کردند پدر شما رضایت داده بود در صورتی که ملک به نام مادرم بوده و وکالتی هم پدرم از طرف مادرم نداشته. شایان ذکر است در حال حاضر برای تغییر کاربری از زراعی به مسکونی علیرغم اینکه در طرح مسکونی قرار گرفته مشابه سایرین مطالبه وجه تغییر کاربری می نمایند. چی کار بکنم و از کجا شروع کنم برای پیگیری معوض یا وجه آن (معادل 700متر مربع تصرف شده از 1500 متر مربع)

پاسخ ها :

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی مدارک دارد
در صورت سابقه ثبتی و وجود سند مالکیت به نام مادر شما تقاضای خلع ید در دادگاه صالح مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول درخواست از خود شهرداری دوم شکایت به دادکاه حقوقی با خواسته مطالبه وجه