مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن موتور سیکلت خریداری شده

سلام من از یک پیج موتور خریدم به گفته خودفروشنده موتور سالم و بدون ایراد وهیچ مشکلی پول از حساب خانومم زدم به حسابش الان موتور چن روزه رسیده دستم هزارتا عیب فنی پیدا کرده تعمیر کارم میگه اصلا وسیله هایی که گفته روی موتور نیست و پیام های طرف دارم که به شرط سالمی فروخته است و سیلند موتور فابریک هست اما این چنین نیست و چند باز زنگ زدم زیر بار نمیرود لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

سلام و عرض ادب
1.سریعا به ایشون اظهارنامه ارسال کنید و این موارد را ذکر کنید و اطلاع بدید که به دلیل معیوب بودن مبیع ، معامله را فسخ مینمایید
2.سپس در دادگاه دادخواست تنفید فسخ مبایعه نامه و مطالبه ثمن را مطرح نمایید
اگر قرار داد مکتوب ندارید اثبات وقوع قرارداد را از دادگاه نیز مطالبه نمایید
توصیه می شود از وکیل دادگستری استفاده نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا اظهارنامه فسخ سپس دادخواست تایید فسخ

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه اعلام فسخ کنید و سپس دادخواست تایید فسخ ارایه دهید