مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کد ملی

با سلام چند وقت پیش یه شخصی از من کپی مدارک شناسایی اعم از کپی شناسنامه و کارت ملی و کپی قولنامه و تاییدیه سامانه سخا و یه شماره حساب و مقداری پول از من گرفت تا برام وام بانکی تهیه کنه. الان خطش خاموش شده. بابت پولم نگران نیستم ولی با این مدارکی که داره می‌تونه برای خودش وام برداره یا سو استفاده دیگه ای بکنه ؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان آن غیر ممکن نیست بهتر است اطلاعات خود را ثبت کنید و صورتجلسه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالش وجود داره شما تمام هویت خود را در اختیار دیگری قرار داده‌اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

احتمال آن منتفی نمی باشد.اصولا بانک اصول مدارک را میخواهد و احراز هویت می نماید

روح الله امینی

جناب آقای روح الله امینی :

گرفتن وام بعیده ولی سوءاستفاده حتما...شکایت کیفری ( کلاهبرداری )مطرح کنید