مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم ماترک متوفی

سلام ودرود...
بعدگذشت چندسال از فوت پدرم اموالی ازمنقول وغیرمنقول که بجا مانده بود، ابتدا کارهای انحصار وراثت و گواهی فوت را و حالا باید مالیات بر ارث و سپرده حسابها رو پرداخت کنیم.
بعد پرداخت مالیات بر ارث چگونه بقیه کارها و تقسیم اموال و حساب ها صورت می‌گیرد، آیا وراث همه باید در دفتر اسناد رسمی جمع ََشوند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی به اندازه سهم خود می تواند اقدام به تنظیم سند نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یک نفر به وکالت از بقیه وارث میتواند انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به احد وراث که اطمینان هست جهت امور وکالت داده شود و یا هرکس فرادا اقدام نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا همه باهم در دفترخانه حاضر شده و تقسیم نامه را امضا می کنید
یا اینکه دادخواست تقسیم ارث می دهید