مشاوره حقوقی رایگان - تمدید نکردن وکالت تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده

باسلام بنده یک خودرو پیکان وانت از شهرستان خریداری کردم که تاریخ تعویض پلاک ان تا تاریخ بهمن سال پیش بود که تعویض پلاک نکردند و فروشنده به هیچ عنوان راضی به تمدید وکالت و تمدید مجدد نمیکند تا بنده تعویض پلاک کنم لطفا راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

تمدید نکردن وکالت تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده تمدید وکالت تعویض پلاک خودرو تمام شدن مهلت تعویض پلاک خودرو وکالت تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو پلاک خودرو خودرو