مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام خسته نباشید .. چند سال پیش خودروی پراید از یه بند خدایی خریدم که قولنامه ای از اون خریدم در بنگاه ،، پلاک بنام خانمی هست که ساکن تهران هست و خود ماشینم هم 55 مال تهران هست و منم ساکن خوزستان هستم ،، یک ماه پیش شکایت کرد بخاطر پلاکی که بنام اون خانم هست روی ماشین بنده هست و شکایت کرده برای پلاک هاش و ماشین هم الان پارکینگ هست خواباندنش راهنمایی گرفتش و توقیف کرد و الان باهاش حرف زدم با صاحب پلاک که ساکن تهران هست برای تعویض پلاک متاسفانه رفته دادگاه شکایت کرده شورای تهران و الان برای هر کاری باید شکایت برداشته بشه که کاری انجام بدم ،، باهاش حرف زدم وکالتی میفرسته برام و شکایتشو بر نمیداره که شروع به انجام کارهای تعویض پلاک کنم .. حالا میخواستم ببینم چیکار باید بکنم که خود بخود شکایت از سر پلاک ماشین بلند بشه که شروع کنم؟؟ آیا راهی هست؟؟
چون باهاش حرف زدم اصلن راضی نمیشه که شکایتشو برداره؟؟ ماشینم داخل پارکینگ گیر افتاده ،، حالا چیکار کنم برای آزادی پلاک؟؟؟ تشکر .. ممنون میشم اگه یه راهی جلوی پام بزارید؟؟

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام پلاک متعلق فروشنده بوده و حق فک پلاک را دارد شما بایستی با داشتن وکالتنامه از فروشنده یا با حضور وی به تعویض پلاک مراجعه کنید در غیر اینصورت با طرح دادخواست انتقال سند علیه وی اقدام نمایید