مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت سربازی

با سلام

بنده 33 سال دارم
مشکل اعصاب روان خود زنی های عمیق در دست سمت چپ ، خودزنی از سمت راست سَر و 14 بخیه خورده ، حافظه کوتاه مدتم به دلیل مصرف مواد مخدر شیشه و ماده مخدر کمیکال و گل از تخریب شده و همه چیو فراموش میکنم زود یادم میره و سخت یادم میاد ، سال 96 به دلیل استرس و اعصاب افتادگی جزئی دریچه میترال ( قلب ) دارم ، پدر 72 ساله مادر 62 ساله تحت پوشش کمیته امداد هستن یک برادر 42 ساله دارم و خواهرم ازدواج کردن ، در تهران زندان خدمت میکردم تهران رفت و آمد برایم سخت است و گُم میشوم و زود عصبی میشم آیا میتونم معافیت بگیرم یا خدمت سربازی رو بخرم؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی این موارد را به فرمانده یگان بگو و درخواست اعزام به بیمارستان جهت تعیین تکلیف خدمتی بدهید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید