مشاوره حقوقی رایگان - ادعای بدهکاری در ساختمان

با سلام و احترام. به استحضار می رساند بنده در سال 1396 مدیر ساختمان بودم که شارژها را جمع آوری و قبوض دریافتی برق مشاعات، گاز و آب را به وقت پرداخت می کردم. 20 واحد هستیم که یک نفر از این واحدها تقاضای جلسه ارائه گزارش کردند که بنده سریع با اطلاع رسانی و دعوت از همسایه ها آمادگی خود را اعلام کردم. که متاسفانه نه ایشان و نه بقیه همسایه ها شرکت نکردند جز 2 واحد و فورا نامه ای تهیه و واحد به واحد امضاء گرفتم که بنده شرکت نکردم و حق هیچ گونه اعتراض از گذشته ، حال و آینده ندارم. و البته خود ایشان مدیر جدید شدند. تهمت ها و افتراها بماند!! حالا بعد از 6 سال یک برگه با اطلاعات ناقص تهیه کرده به مدیر ساختمان جدید داده که من 6 میلیون تومان بدهکار می باشم. البته تمام مستندات تهدید بنده توسط ایشان، آمار دقیق بیلان کاری و برگه امضاء شده همه همسایه ها موجود می باشد. به نظر جنابعالی بنده چی کار کنم که مزاحم من نشوند. با سپاس از حضرتعالی

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه تهدیدی رخ داده و یا افترا وارد شده امکان طرح شکایت کیفری وجود دارد برای امور مالی امکان کارشناسی و ایراد به عدم مستند سازی حساب ها وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد