مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام
بنده ساعت 5:30 1396/11/4 صبح در حال ورود به پادگان بودم که تصادف کردم و از ناحیه ساعد دست چپ دچار 2 شکستگی شدم و مورد عمل جراحی قرار گرفتم و 2 عدد پلاتین 20 سانتی و 12 عدد پیج در دستم قرار گرفت
و طبق گفته پزشک جراحم و پزشک نظامی بیمارستان شهید دوران که این پلاتین ها باید تا آخر عمر در دستم باشد یعنی تا آخر عمر باید وضع همینه
و طبق دفترچه مرخصی تایید شد هم توسط ایمنی و بازرسی و فرماندهی قرارگاه که حین انجام وظیفه بودم و نامه اش را گرفتم
و در کمیسیون پزشکی خیلی اجحاف شد و زد 7 درصد
طبق گفته های مقام های مسئول بهم گفتند که شما بعد 2 سال باید شکایت سازمان یعنی نیرو هوایی رو بکنید و بگوئید که هیچ کاری نمیتوانید انجام بدهید که واقعا هم دیگه قادر به انجام هیچ کاری نمی باشم و فقط یک دست دکوری دارم فقط وجود داره وگرنه هیچ کاری ازش بر نمیاد
آقا من میتوانم درصد رو اضافه کنم و جانبازی بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر جانباز: کسی که سلامتی خود را در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی ایران، استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار از دست داده و به اختلالات و نقص‌های جسمی یا روانی دچار شود.ر