مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف سند موتور سیکلت

سلام بنده یک موتور سیکلت به همکارم فروختم به صورت چکی بدون قولنامه و قرار شد که بیمه کند و به من بدهد که سند دست اول به نام او بخورد حال الان از بنده شکایت کرده و بهونه آورده تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که ایشان چه شکایتی مطرح کردند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از خود دفاع کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات ادعا برعهده مدعی است چون مکتوب ننموده اید بایستی تعهدات را باشهادت شهود اثبات شود بهرحال می توانید دفاعیات خودرا مطرح نمایید