مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما به علت بروز حادثه

سلام
یه کارگر افغانستانی در پروژه ما کار میکرد اما هیچ قراردادی با ما نداشت . میشه گفت در پروژه ما غیر قانونی کار میکرد چون اقامت پاسپورتش رو شرکت x انجام میداد و طبق قانون فقط حق کار در پروژه های شرکت x رو داشت . متاسفانه به علت بی احتیاطی خود کارگر در حین کار پاش شکست . با اینکه ما وسایل ایمنی مرتبط با نوع کار رو تامین کرده بودیم و در اختیارش قرار دادیم . خلاصه تمام هزینه های بیمارستان رو ما پرداخت کردیم . همینطور هزینه ویلچر و عصا و خورد و خوراک یک ماهه . بنظرتون کارگر مذکور میتونه در دادگاه علیه ما برای دریافت خسارت و حقوق بیکاری شکایت کنه ؟ (طبق گفته دکتر 3 یا 4 ماه طول میکشه که خودش روی پای خودش حرکت کنه )

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا اگر شکایت کند رسیدگی میشود و بسته به نظر بازرس کار هرکس مقصر شناخته شد محکوم به پرداخت دیه خواهد شد