مشاوره حقوقی رایگان - هدیه ازدواج بیمه تامین اجتماعی

سلام من حدود 6 سال بیمه اختیاری تامین اجتماعی میریزم 6 ماه پیش ازدواج کردم ایا به من هدیه ازدواج تعلق میگیره

پاسخ ها :

زهرا سراجان

زهرا سراجان :

استان :

 در قانون تامین اجتماعی برخی قوانین فقط برای بیمه اجباری می باشد مثل کمک هزینه ازدواج ، بیمه بیکاری ، بازنشستگی با 42 سال سن و 20 سال سابقه برای خانم ها و.... که بیمه های اختیاری نمی توانند از این مزایا استفاده کنندشرایط پرداخت:

1-بیمه شده طی 5سال قبل از تاریخ ازدواج ،حداقل به مدت 720روز سابقه کار داشته باشدوحق بیمه این مدت را پرداخته باشد.

2-در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

3-ازدواج اول باشد.

4-ازدواج دایم بوده ودر دفتر رسمی ثبت شده باشد.