مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه فاکتور

سلام
به یک نفر جنس حساب دفتری دادم یه مقدار از حسابش رو داده یک مقدار دیگر از حسابش مونده ولی حدود یک سال میشود حساب من رو نمیدهد و هی وعده میدهد.
زیر فاکتور فروش از او امضا نداریم (فاکتور ها بدون امضا هستش) البته مشخصاتش دقیقه هست: اسم و آدرس و تلفن...
میشه علیه او دادخواست یا نه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع عقد، مطالبه وجه مبنی بر ثمن معامله، مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی امکان پذیر است ، اگر شاهدی دارید معرفی نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما نیاز به دلایل حقوقی دارد بهتر است اظهارنامه‌ای قبل از طرح دعوی برای ایشان ارسال نمایید