مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه عادی

سلام ما بعد از قطعی رای دادگاه یه صلح نامه دستی تو یه ورق کاغدی نوشتیم طبق نظریه کارشناسی یه زمین گرفتیم هممون هم امصا کردیم ولی اصلش گم شده فقط کپی هس اونم کپی ساده هس کپی برابر اصل نیس بعد اون صلح نامه اداره ثبت اسناد صلح نامه رو قبول نکرد گفت باید بین تموم وراث سند دربیاد بعد اون صلح نامه کپی الان برا زمینا به اسم ما سند دراومده.
سوال من اینه صلح نامه عادی کپی باشه تو دادگاه ارزش قانونی داره؟
چون بعد صلح نامه سند زمینا به اسم ما دراومده صلح نامه باطله یا نه؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

صلح نامه اگر کسی ایراد نگیرد و شهود داشته باشد معتبر هست و اثبات صلح را هم بخواهین

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

در حالت عادی معتبره مگر کسی ادعایی داشته باشد