مشاوره حقوقی رایگان - جرم خانه فساد

من طبقه پایین خونه ویلایی ام رو به یک خانم ساعتی اجاره دادم برای صیغه عدم دخول از کانال ولی پولی رد و بدل نشد بینمون مامور ها ریختن اون خانم و آقا رو بردند کاندوم و دستمال کاغذی پیدا کردند و من هم طبقه بالا بودم ولی من رو نبردن بعد یک هفته اومدن من هم بردن گوشی ولپ تاپم بردن فتا من هم بازداشت شدم رفتم دادستان گفت خانم گفته دوباررابطه داشتید ولی گفتم زنا نبوده عدم دخول بوده گیر دادن که مجردی و زن نداری گفتم خانم گفته صیغه میخونم و عدم دخولم با وثیقه همون خونه خودم آزاد شدم بعد 4ماه هنوز دادگاه تشکیل نشده خیلی نگرانم حکم من چی هست و باید چیکارکنم؟؟؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با دلایل و مستندات باید لایحه به شعبه بدهیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کیفرخواست صادر می‌شود و پرونده به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد دفاعیات خود را آنجا اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست منتظر بمانید اگر مدارکی نباشد کیفرخواست شما صادر نخواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و بستگی به محتویات پرونده دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما تا 99 ضربه شلاق خواهید خورد بنا به اقراری که کرده‌اید. و سابقه‌دار خواهید شد بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی در دادراه با بنده تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وکیل بگیرید و دیگه از این اقدامات انجام ندهید