مشاوره حقوقی رایگان - تهدید‌ و قذف و توهین

سلام وقت بخیر
من و خانومم درحال جداشدن هستیم و من قرار ملاقات فرزند هفتگی گرفتم
وقتی به خانومم پیام دادم که میخواهم بیام دیدن بچه ها برادر خانومم شروع به فحش های کش دار نسبت حرامی دادن به من و اینکه پات برسه اینجا فلانت میکنم
الان تو شکایت تهدید توهین قذف احتیاج به رضایت شاکی هست و این که مجازاتش چیه؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید رضایت دهید.
توهین به اشخاص عادی مجازات جزای نقدی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات تهدید جزای نقدی از 6 میلیون تومان تا 24 میلیون تومان است.
مجازات تهدید حبس تا یک سال است.
مجازات قذف 80 ضربه شلاق حدی می‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله نیاز به رضایت شاکی می‌باشد مجازات آن 80 ضربه شلاق است