مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نقشه پارکینگ

با سلام، من یک واحد دارم که صورتجلسه تفکیکی صادر شده ‌ولی هنوز سند به نامم نشده، نقشه پارکینگ ها رو از ثبت اسناد دریافت کردم و متوجه شدم پارکینگی که به واحد من اختصاص داده شده غیر مزاحم هست ولی در عمل سبب قفل شدن 4 ماشین دیگر میشود، آیا راهی داره قبل از صدور سند به این نقشه اعتراض کرد؟ و در صورتی که مزاحم باشه در سند چه عنوانی براش قید میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کارشناس رسمی دادگستری مراجعه نماید ملک را بازدید کنداگر مزاحم باشد پارکینگ مزاحم درج خواهد شد