مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن دختر از منزل

باسلام من یک خانم 53 ساله هستم . راننده اسنپم .بعد دو سال زندگی به علت بیکاری و لاابالیگری شوهرم از او جدا شدم و 32سال است فرزندم که دختراست را سرپرستی میکنم .لیسانس روانشناسی و فوق دیپلم بیمه است .از انواع لاین های آرایشگری تا حسابداری و کلاس زبان همه را گذرانده با هزینه شخص من .
اما از 24 ساعت ، 20 ساعت را در رختخواب هست و مدام با پرخاشگری و رفتار نامناسب اعصاب من را خراب میکند .
هر وقت میگم یا برو سرکار یا ازدواج کن شروع به فحش کاری میکنه و میگه منتظر مرگ من هست تا به پول برسه .
من فشار خون و قند خون دارم مدام پشت فرمان .ادامه زندگی برایم سخت هست .ضمنا پدرش را که اصلا ندیده بود سال 83 فوت کرده..لطفا راهنمایی بفرمایید .با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اصولا نفقه ایشان چون بیکار هست با شما هست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما مطابق قانون شما وظیفه و تکلیفی به نگهداری از ایشان ندارید و لیکن از نظر اخلاقی عدم حمایت از ایشان ممکن است توالی فاسدی به دنبال داشته باشد بهتر است موضوع را با مشاور روانشناس مطرح نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

نفقه اقارب در صورت عدم تمکن مالی احدی از افراد واجب النفقه برعهده شخص متمکن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه خودش می تواند کار کند شما وظیفه در پرداخت نفقه دخترت ندارید.
توجه داشته باشید بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.