مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم مواد مخدر

سلام وقت بخیر. در منزل دو کیلو تریاک پیدا کردند که گردن گرفتم به اجبار حالا حکم دو سال حبس و 30تومان جریمه نقدی و شلاق هست آیا اگه اعتراض بزنم امکان داره حبس تعلیقی بشود یا حذف شود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بابد پرونده را کامل و دقیق بررسی کنیم و آن زمان با اعلام وکالت دفاعیات مناسب داشته باشیم حکم حبس مواد مخدر تریاک بین دو تا پنج سال است که باید بعد از بررسی پرونده دفاعیات مناسب انجام دهیم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صرف اعتراض که کفایت نمی‌کند می‌بایست دلایل و مدارکی وجود داشته باشدرای صادره را در مهلت تجدید نظر قبول کنید و تا یک چهارم از تخفیفات استفاده کنید یا اعتراض بزنید این یک تصمیم شخصی است چرا که نمی‌توان نتیجه را پیش بینی نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه کیفری نداشته باشید بله ممکن است