مشاوره حقوقی رایگان - زنای محصنه

سلام واحترام به همه عزیزان وکلا بنده ازخانومم به جرم زنا محصنه شکایت کردم بعد خانومم هم مهریه رو گذاشته اجرا حالا درخواست رضایت دارد و حرفش این مهریه رو میبخشم به من اون آقا رضایت بدهد ولی من قبول نکردم چون پای یک بچه نامشروع هم وسط فقط گفتم تو مهریه رو گذشت کن من هم به تو فقط رضایت میدهم چون تو متاهلی جرمت سنگین هست و حالا اگر به توافق برسیم من مهریه ایشان در محضر ابرا کنم میتونم محضر دار به زندان ببرم که اون امضا کند برای رضایت مهریه باتشکر اگر راهنمایی کنید متشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه شخص در زندان بخواهدسندی را امضا نماید از طریق رئیس و نا این موضوع بررسی شود با بعضی از دفاتر اسناد رسمی که فعالیت دارند اقدام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت بذل مهریه و سایر حقوق مالی بهتر است رضایت بدهید.