مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با عرض سلام و خسته نباشید 1: با توجه به موضوع رای 774 وحدت رویه ایا برگه لازم الاجرا اداره ثبت و اسناد در باب مهریه همان محکومیت قطعی اشاره شده در رای وحدت رویه می باشد؟؟؟؟؟ 2: ایا فروش اتومبیل بعد از ابلاغ قانونی (نه واقعی) برگه لازم اجرا اداره ثبت و اسناد در باب مهریه فرار از دین است؟؟ ممنون میشم اگر جواب بنده را بدهید با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متاسفانه خیر. اکثر محاکم رای قطعی دادگاه را ملاک میدانند نه اجرائیه ثبت را.