مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجراییه نفقه

باسلام و احترام
آیا وقتی حکم نفقه تو حل اختلاف داده میشه واجراییه هم صادرمیکنه ولی بلافاصله بعدحکم زنومرد میرن سرزندگیشون و باهم زندگی میکنن.وندادن نفقه بیشتراز3 ماه نمیشه و دوباره میرن سرزندگیشون وزوج چون رفتن سرزندگی دیگه شکایت نفقه از زنش رو پیگیری نمیکنه
سوالم اینه درصورت اختلاف تو بعده ها ومثلا یه سال دیگه اون حکم نفقه پارسال تاثیری یا قابلیت اجرادارد وایا زن میتواندبر اساس اون حکم که به 6 ماه نکشیده نپرداختن مهریه تقاضای طلاق مبنی بر عدم دریافت نفقه کند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است زن نسبت به پرونده نفقه درخواست استرداد دادخواست یا دعوا بدهد و یا اینکه رضایت بدهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رضایت را پیشنهاد نمیکنم دادخواست را استرداد کنید بهتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قابلیت اجرا دارد
بله اگر حداقل شش ماه نفقه پرداخت نگردد زوجه می تواند دادخواست طلاق یکطرفه اقامه نماید