مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام به رفع اثر بازداشت ملک

با سلام و احترام
اینجانب در یک ساختمان 20 واحدی 2 واحد آپارتمان پیش خرید نموده ام و سازنده هم نسبت به یکی از زمین ها سهم الارث دارد که در 6 قطعه زمین تجمیع شده با مالک های مختلف و سازنده 7 سال است ساختمان را نیمه کاره رها کرده و متواری است اینجانب یکی از واحدها را رای تحویل گرفتم و قسمت سهم الارث سازنده را به دلیل بدهی هایش تقاضای بازداشت داده ام . در پرونده دوم قاضی گفت که یکی از سندها در اجرای احکام شعبه .. بازداشت است شما باید در خواسته خود قید کنید الزام به رفع بازداشت توسط چه شخصی بازداشت شده .
سوال : آیا باید در دادخواست آپارتمان دوم قید کنم بازداشت توسط اینجانب صورت گرفته مرتبط با پرونده شماره ..... ؟؟
با تشکر از شما دوستان گرامی

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به علت اینکه سند قبلا توقیف است شما باید در دادخواست و در خواسته اعلام کنید الزام به تنظیم سند رسمی با حفظ حقوق مرتهن و ...