مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تعویض ضامن وام بانکی مسکن مهر

سلام
اوقات بکام
در سال 96 یک واحد مسکن مهر بصورت قولنامه فروخته ام. از ان تاریخ تا حالا ایشان برای پرداخت اقساط با مشکل مواجه هستند و مشکلات زیادی برای بنده به وجود آورده اند. نه برای تعویض ضامن حاضر میشوند نه برای انتقال سند فعالیتی دارند. شکایت کردم جهت الزام به ایفای تعهدات و دادگاه رای زیر را داده اند.

با عنايت به محتويات پرونده نظر به اينکه در قراردادهای بانکی اعطای تسهیلات به متقاضیان، بانک ارائه دهنده تسهیلات ضمن تايید ضامنین مورد تعرفه وام گیرنده قرارداد فیمابین را منعقد می نمايد. و هر گونه تغییر ضامنین يا انتقال تسهیالت بدون طرف دعوی قرار دادن بانک مربوطه بعنوان ذينفع وجاهتی نداشته لذا با اين اوصاف طرح دعوی به کیفیت مطروحه مسموع نبوده مستندا به ماده 2 قانون آيین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی قرار عدم استماع دعوی صادر و اعلام می گردد. رای صادره ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجديدنظرخواهی در محاکم محترم تجديدنظر استان قزوين است.

سوال
این رای به چه معنیست و بنده باید چکار کنم که از شر بسته شدن حسابهایم توسط بانک راحت شوم؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام شما مجددا همان دادخواست را به طرفیت بانک و فروشنده به دادگاه بدهید