مشاوره حقوقی رایگان - صلح

سلام خسته نباشید همسر من برای دریافت وام بایستی سند خانه را که سه دونگ به نام من هست در رهن بانک قرار دهد اما از انجایی که بایستی 6 دانگ به نام ایشان باشد و من این سه دونگ را به نام ایشان میکنم آیا عقد نامه صلح بایستی برقرار شود که این سه دانگ به من تعلق دارد تا در آینده وراث ادعایی نداشته باشن و و در ضمن قانونی و سندیت هم داشته باشد چون این سه دانگ از ان من هست متشکرمَ

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است معادل وجه ا ن و قدری بیشتر چک یا سفته و یا اقرار نامه گرفته شود در غیر اینصورت قابل بازگشت نیست