مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک وثیقه در صورت عدم معرفی متهم

با عرض سلام و خسته نباشید خواستم بدونم دوستی دارم که داداشش رو گرفتن به خاطر مواد و این که الان یک سال هست که هنوز حکم نبریدن واسش و بعد از گذشت این یک سال با پیگیری و ...بهشون گفتن سند به ارزش 8میلیاردتومان بگذارید که بتونه بیاد بیرون تا موقعی که حکم بخواهند صادر کنند واسش حالا اگر که من بخواهم واسش سند بگذارم ممکن که بعد از این که اومد بیرون و حکمش صادر شد اون وقت به هر دلیلی نرود خودش رو معرفی کند و اونوقت ملک من مصادره میشود یا نه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چون وثیقه گذاشته اید بله در صورت عدم معرفی متهم در مهلت مقرر سند شما توقیف و در مرحله بعد مزایده انجام خواهد شد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله در صورت عدم حضور جهت اجرای حکم و عدم معرفی مجرم توسط شما وثیقه شما ضبط خواهد شد