مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام من 2سال پیش با شخصی نامزد بودم که یکی از خانواده همسرم بهم تجاوز کرد و جایه دستش توی گردنم که با زور داشت انجام میداد هست و پزشک قانونی تایید کرده کلی مدرک داشتم ازش و شکایت کرده بودم و همچنان با همسرم دچار مشکل بودم میخاستم جداشم اما همسرم گفت رضایت بده تا منم طلاق بدم و داخل رضایت نامه و محضر ثبت کردیم که من رضایت بدم اونام طلاقمو بدن ما جدا شدیم الان 2ساله میگذره و من میخواستم بدونم میشه پروندرو دوباره به جریان بندازم ؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون شما رضایت دادید خیر ولی با وکیل مشورت شاید راهی وجود داشته باشد