مشاوره حقوقی رایگان - جعل هویت

بنده یک ‌ماه پیش مقداری طلا رو در سایت درج آگهی برای فروش گذاشتم
طی یک چت با خانومی ایشون خریدار شدن و درخواست شماره حساب و نام و نام خانوادگی شدن تا پول و واریز کنند
حدود یک ساعت بعد پول به حساب واریز شد و یک آقایی که مدعی بود همسر شونه اومدن و طلا رو بردند
بعد از گذشت یک ماه یک آقایی تماس گرفتن و گفت شما یک دستگاه ماشین به من فروختید
در صورتی که همچین چیزی نبود
اون آقایی که از من طلا خرید گویا آگهی ماشین میگذارد و به ایشون پیش فروش می کنند اما به اسم من و همون روز که طلا رو از من خریدن ماشینی که وجود نداشت و به ایشون فروختن و گفتن پول پیش خرید و بزنن به حساب من و به من گفتن که این پول و خودشون واریز کردند بابت خرید طلا و با نام و نام خانوادگی من کارت ملی و کارت ماشین جعلی درست کردن (شماره مطلب و نام پدر و تاریخ تولد مطابقت ندارد)
و برای خریدار ماشین فرستادند و شماره من و به این آقای خریدار دادند
آیا من می تونم از این آقا شکایت کنم به جرم جعل هویت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است