مشاوره حقوقی رایگان - کسب تکلیف ملک اجاره ای

سلام.
عرض ارادت, منزلی سه طبقه که درسال 1361 پدرمرحوم بنده اجاره نموده بود وهمچنان بنده فرزندبزرگ درهمین ملک ساکن هستم.مبلغ دویست هزارریال به عنوان پول پیش درآن سال پرداخت شده وهرساله اجاره بها که به مرور زیادشده پرداخت شده وهیچ رسیدی ازمالک اخذنشده.مالک حدودا 10 سال قبل فوت کرده, پسرایشان پس از حدود چهل سال درخواست تخلیه دارند, الان وضعیت بنده که ساکن هستم چه میشود وآن زمان که پول این ملک حدود شش صدهزارریال بود یک سوم را مالک اخذ نموده بود.تکلیف این چه میشود.درضمن هیچ مدرکی هم هردوطرف ندارند .لطفا مرا راهنمایی کنید.خداوند خیر عطا فرماید. تشکر

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر مالک درخواست تخلیه دارد باید پول ودیعه را به شما مسترد کند و متاسفانه شما باید تخلیه کنید، اگر مالک درخواست اجرت المثل کرد و ادعا کرد که شما اجاره بها را نپرداختید با توجه به اینکه سندی ندارید باید یک استشهادیه تهیه کنید که اجاره بها را تماما پرداخته اید یا رسید های واریزی را ارائه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ملک تجاری نیست باید تخلیه کنید و اگر در این مدت برای نگهداری ساختمان مبلغی هزینه کردی همان مبلغ به شما تعلق می میرد البته اگر اجاره نداده باشید اجرت‌المثل باید بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
اگر شما ملک را اجاره کرده اید باید ملک را تخلیه نمایید
اگر ادعای مالکیت و خرید ملک دارید باید مالکیت خود را اثبات نمایید
و ..

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ورثه موجر متوفی با اخذ واهی انحصار وراثت می‌تواند به طرفیت شما طرح دعوی تخلیه ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف نماید البته باید دید که ملک فوق تجاریست یا مسکونی زیرا چنانچه تجاری باشد مشمول روابط موجر و مستاجر سال 56 بوده و حق کسب پیشه برای شما متصور است بهتر از جهت اخذ راهکار تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید