مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی‌ یا بازخریدی

باسلام خدمت مشاورین و وکلای محترم،اینجانب مدت16سال در فراجا خدمت میکنم باتوجه به اینکه 2بار عمل جراحی دیسک کمر انجام دادم و پلاتین درکمرم وجود داره واز لحاظ فیزیکی وبدنی قادر به انجام خدمت نمیباشم.امکان بازنشستگی‌ با همان16روز حقوق هست یا بازخرید می‌کنند؟درضمن اگر باز خرید کنند بیمه اینجانب قطع می‌شود یا میشه بیرون از سازمان ادامه داد؟باتشکر.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین بازنشستگی سازمان مربوطه است از آنجا پیگیری فرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از ارگان خدمتی موضوع را پیگیری کنید