مشاوره حقوقی رایگان - سفته جعلی

سلام من از شخصی طلب دارم و اون شخص به جای چک به من سفته داده الان هم من سفته دارم ازش هم امضا دارد هم اثر انگشت و کلا سفته ها رو سفید گرفتم آبان سر رسید شده میگم پولم رو بده میگه برو شکایت کن چون اثر انگشت من هست ولی امضا رو من نکردم و بابت جعل امضا من رو تهدید کرده میخواستم ببینم اگر یک درصد امضا خودش نباشد و اثر انگشت خودش باشد چیکار باید بکنم.این هم بگم که امضا کرده بود ومن از خودش خواستم که اثر انگشتم بزند .میخواهم بدونم الان اگه داده باشه یک شخص دیگر امضا کرده تکلیف من چی میشود؟
ممنون بابت اینکه وقت میذارید و جواب جامعه میدید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام مطالبه وجه بدهین با دلایل و مستندات ابرازی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ادعای جعل باید اثبات گردد و کارشناسی میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هر مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جعل به وسیله کارشناس رسمی دادگستری محرز خواهد شد.